PERSONVERN

PERSONVERN

Beskyttelse av personlig data

Villa Enso er underlagt Personopplysningsloven, og all håndtering av personlig data skjer i overensstemmelse med denne loven. Ved å gjennomføre et kjøp på villaenso.no aksepterer du våre retningslinjer for beskyttelse av personlig data.

Villa Enso innhenter ulik data om deg i forbindelse med din bruk av www.villaenso.no. Vi behandler dine personopplysninger med høyeste forsiktighet og garanterer at dine kundeopplysninger kun anvendes av Villa Enso.

For å handle på villaenso.no må du minimum opplyse om; navn, adresse, e-post adresse og telefonnummer. Personopplysningene du legger igjen hos oss benyttes for at vi skal kunne gi deg god service og fullføre vår del av avtalen i forbindelse med kjøp hos Villa Enso.

Opplysningene kan også benyttes i forbindelse med markedsføring, for eksempel ved utsendelse av nyhetsbrev og tilbud.

Vi oppbevarer ingen kortdata.

Unntak ved fakturakjøp

Unntaket er at ditt personnummer eller organisasjonsnummer anvendes av tredjepart (Klarna AB) for at de skal kunne gjøre en kredittkontroll ved faktura som betalingsalternativ. Klarnas kjøpssikkerhet gjelder mellom deg og Klarna.

HVA SLAGS INFORMASJON INNHENTER VI

INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker informasjonskapsler på vårt nettsted. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din, og som registrerer deg som unik bruker. Informasjonskapsler kan brukes for følgende formål:

Forbedre nettstedets brukervennlighet og personalisere nettstedet for deg
Analysere bruken av vårt nettsted, inkludert innhente statistikk om besøkende
Administrere nettstedet, inkludert aktivere eventuelle fasiliteter for e-handel
Drive målrettet annonsering
Ved å bruke vårt nettsted samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Du kan avvise informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren eller velge å motta varsel hver gang en informasjonskapsel plasseres. Merk imidlertid at når du blokkerer eller sletter informasjonskapsler på vårt nettsted, kan det hende at funksjonene blir redusert.

PERSONLIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED KJØP

I forbindelse med kjøp på vårt nettsted etterspør Villa Enso kundens navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Alle disse opplysningene er nødvendige for å kunne behandle bestillingen, og brukes til dette formålet.

SIKKER BETALING

Villa Enso oppbevarer ingen kortdata. I forbindelse med betaling med kort samarbeider vi med Nets og Teller.

KUNDEKLUBB OG NYHETSBREV

Du kan registrere deg med e-post i vår kundeklubb og for vårt nyhetsbrev.

Du vil da jevnlig motta nyhetsoppdateringer og annen informasjon fra Villa Enso. Du kan melde deg av disse tjenestene når som helst.

ENDRINGER AV VILKÅRENE OG BESTEMMELSENE

Villa Enso forbeholder seg retten til å oppdatere og revidere våre vilkår og betingelser uten nærmere varsel. Dato for sist oppdatering står foran på siden av kjøps- og betalingsbetingelser.