Villa Enso

2016_TrineliseS_print_web_v3_0471Om Trinelise
Trinelise Sætre startet Villa Enso i 2016, for å gi liv til en idè og drøm som har vokst frem over tid.
Som barn innredet Trinelise sin lekestue med kjærlighet og omhu. Det la ubevisst fundamentet for den store interessen for interiør som har vært en rød tråd igjennom hele hennes karriere.
Trinelise har over 20 års erfaring fra ulike interiørprosjekter; hvor kvalitet, estetikk, funksjon og personlig stil er nøkkelord i en gjennomtenkt helhet. Hun har salgs- og rådgivningserfaring
fra små og store prosjekter i fra private hjem, fritidsboliger i inn- og utland til kommersielle butikker og offentlige bygg.
”Jeg har vært heldig å få reise mye i mitt liv og alltid fraktet ting med hjem” forteller Trinelise. Som helt ung trakk verden i henne og en backpacker tur til USA, Australia, eksotiske India og store deler av Asia gjorde inntrykk og satte spor. Uforglemmelige opplevelser og møte med de mange mennesker bak håndlagde produkter fasinerte og inspirerte henne.
De siste 10 årene har Trinelise tilbrakt mye tid i Italia. Her har hun knyttet kontakter med ulike mennesker og familieeide bedrifter. Bedriftene er kjent for sine håndtverkstradisjoner og produkter av høy kvalitet.
Over tid har det blitt mange funn og erfaringer med ulike produkter. Det har også blitt mange skisser, notater og bilder som er utarbeidet med omhu over flere år – Villa Enso bygger bro her.

Om Villa Enso
Villa Enso ble etablert i 2016 av Trinelise Sætre som en web-shop og showroom. I 2017 åpnet vi vårt butikklokale i Tønsberg sentrum.
Ideen er å samle tidløse interiør produkter av høy kvalitet i et hus, og gjøre dem lett tilgjengelig for deg.
Med fokus på opprinnelse og kvalitet håndplukker vi produkter fra fjern og nær. Felles for våre leverandører er at de er stolte av sitt håndtverk, produktene er tro til form og funksjon og reflekterer en kvalitet som bare blir bedre over tid.
”Å innrede et hjem tar tid – spesielt om man har ambisjoner om å skape en personlig helhet” forteller Trinelise. ”Derfor er Villa Enso det huset hvor jeg ønsker å samle mye av basen, det essensielle;
– de uunnværlige funksjonelle produktene, de basale kvalitetselementene til din hverdag og de spesielle tilbehørene som gjør interiøret personlig”.
Villa Enso sine produkter er valgt med tanke på private hjem og fritidsboliger, samt små bedrifter.
Villa Enso er et kreativt hus i Tønsberg sentrum samt en 24 timers åpen web-shop.

Villa Enso – a beautiful way of living made easy!